Krokar, kan det underlätta din vardag i hemmet?

Du som bor regelbundet på Hotell, vandrarhem eller annan tillfällig övernattningsinrättning har troligtvis upptäckt att krokar ibland saknas i exempelvis badrum för att hänga upp necessären. Krokar enkla, dubbla eller flertal krokar på en bräda så kallade kroklister kan göra stor skillnad och medföra mycket praktisk nytta i hemmet.

Krokar för kläder.
Krokar i hallen är ett måste, om möjlighet och plats finns så sätt upp fler krokar i närheten av ytterdörren, detta kan ge bra hängande avlastning.

Krokar för alla rum.
Krokar kan oftast komma till nytta i de flesta rum i hemmet, badrum, sovrum, garderob, kök, hall och vardagsrum.

Designkrokar, enkla krokar, matcha det som passar ditt hem.
Urvalet av krokar och kroklister är stort i handeln, dyrare designkrokar eller billigare enklare krokar, ja vad som passar dig vet bara du, valet är ditt.

Finish på krokar.
Det finns stort urval av olika ytfinish på krokar, svarta, kromade, målade mm.

Material på krokar.
Material på krokar är exempelvis aluminium, gjutjärn, mässing eller trä.

Fästa krokar i väggen, hur gör man?
I de flesta väggar används rätt typ av skruv för säker uppsättning, exempelvis gipsskruv eller träskruv. I badrum på kakel kan lim ofta ersätta skruven och användas för att slippa borra hål i väggen och fuktspärren.

Var köper man krokar?
Möbelaffärer och inredningsbutiker har ofta ett stort urval av krokar. Några nätbutiker finns specialiserade på enbart beslag och krokar, ofta kan du i dessa butiker finna ett mycket stort urval av annorlunda krokar.