Julklappar barn

Julklappar barn, vad kan vara årets bästa present? Jag har två bra förslag, ett som är ett klokt smycke, ett för alla hockeyfantaster!

 

Visst är det svårt att hitta bra julklappar… Det är likadant varje år. Man frågar barnen, men sällan önskar de som vi föräldrar vill ge…

Det är roligt med mobiltelefoner, smartwatches, dataspel. Men, om man tänker efter – är det så bra för våra barn?

Undersökning efter undersökning presenteras som visar att barn inte borde introduceras till mobiltelefoner tidigt. Ju senare desto bättre. Tycker barnen det? Nej. Så, vi föräldrar borde försöka ta kontroll.

 

Klocka som alternativ till mobil

Ett förslag är att köpa en fin analog klocka till ditt barn. Ni föräldrar är barnens hjältar, förebilder. Om ni förstärker barnens positiva känsla av att bära en riktig klocka för barn så behövs det ingen mobiltelefon för att veta vad klockan är. Vi vuxna klarade av det. Våra barn klarar av det. Men, vi måste engagera oss.

Förslag; köp en riktigt klocka som gör att barnen känner sig vuxna och ”extra fina”. Alla vill vara fin ibland, även barn.

Vårt första förslag till årets Julklapp till barn är en exklusiv klocka från svenska Torekovs barnklockor. De har skapat en klassiskt, snygg klocka av toppkvalitet. Deras premiumlinje, Torekovs Pärlhamn, passar lika bra till mammor som ungdomar. Tänk vad trevligt att köpa en klocka i samma linje till dig själv som ditt eller dina barn?!

 

Världens lättaste hockeyklubba 

Jag har en hockeytokig man. Under åren har jag lärt mig allt om ishockey, och får erkänna att det är fantasiskt kul! Vår son spelar ishockey och vi hörde talas om att världens lättaste hockeyklubba är svensk och säljs av fd Hockeyproffset Maria Rooth. Hon är den bästa expertkommentatorn jag vet på TV. När jag sedan hörde talas om hennes klubbor, www.justicehockey.se så gick jag in och köpte till vår son. Galet vilken lätt klubba! 

Sonen bara älskar den, så nu i dessa hockeytider vill jag passa på att tipsa om en grym hockeyklubba

 

Om jag summerar det; det är roligt att ge bort fina saker. Jag tycker då att en riktigt fin klocka till barn är ett toppenförslag. Sen, vi behöver ju sätta våra barn i rörelse. Det är oerhört svårt att få barn att ”aktivera sig” om man inte engagerar sig själv. Tiden då barn fyllde lekplatserna i villakvarteren är över. 

Råkar ni ha ett barn som tycker om ishockey – vad är roligare än att få en ny snygg hockeyklubba?! 

 

Men, oavsett hur fina Julklappstips som jag ger – det finaste ni kan ge era barn är ändå er tid. Ta hand om varandra!

Ha en riktigt fin Jul!