Jag har alltid haft andra sidan med mig lika så tomtar, vättar och knytt. Det är med min mormor jag har mina tidigaste minnen av tomtar och troll.

Djur har alltid funnits vid min sida och andevärlden. Allt från bondgården till alla sorters husdjur. Änglar och guider är underbara. Min vardag består av djurtolkning och andekontakt/kommunikation, rensa platser, hus och lägenheter. Även tarot ingår i det jag arbetar med.

Healingen har jag med mig i allt jag gör. Tidigare liv, och förståelsen för varför man kan reagera starkt på olika saker. Likaså respekten för människor och djur, så tystnadsplikten är självklar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Själslinje /kanal till universum

0939-1190700

Själslinje /kanal till universum

0939-1190700

 

 

 

 

 

 

Tarot

 

 

 

 

 

Borttappat och bortsprunget


Många gånger har har man förlorat både nycklar och plånböcker.
Eller blivit bestulen p
å sina käraste ägodelar.
Man kanske s
öker husdjur som är på vift, som har varit borta ett tag.
Eller bara funderar p
å hur djur man sålt eller gett bort mår dit de flyttat.
Fr
ågorna kan vara många. Jag arbetar både med borttappade saker och djur,
men
även saker som gäller nära och kära.

 

 

 

 

 

Djurkommunikation

Djuren är våra mest lojala vänner. Jag har själv haft djur från tidig ålder. Allt från "bond"- till husdjur, råttor till hästar. De vanligaste frågorna berör oftast hästar, hundar och katter.Jag har haft att göra med allt från de vänligaste och frommaste djuren, till rena "problem"-djur.Jag hjälper till med att få dig och ditt djur att förstå vad som är själva grundproblemet, och kan hjälpa till med den bästa lösningen. Många gånger är även ditt djur fundersamt, och problemet kan helt enkelt vara att ni inte förstår varandra i alla lägen. Jag har i alla år tolkat djur, och utgår från deras beteende och vad de säger till mig.För många människor är husdjuren den enda kontakt de har med andra individer. Vad vore bättre än att ha hjälp av någon, som inte bara förstår vad djuren ger uttryck för utan också vad de säger?

 

 

 

 

Andeväsen

Hit räknar jag de flesta, såsom Andar, Vättar, Tomtar, Änglar och Guider. Jag har alltid haft andra sidan med mig. Både i mitt medvetna och undermedvetna. Och det har alltid funnits "folk" runt mig, mer eller mindre.Har du funderingar, eller till och med känningar kan jag hjälpa till att förklara din situation. Vill du komma i kontakt med någon, eller om du känner att någon söker kontakt med dig, kan jag fungera som kontaktytan för att förkroppsliga den andevärd som finns bland oss.Jag har utbildning, lång erfarenhet och ett flertal certifieringar inom området andekontakt, så du kan kontakta mig om du har funderingar.

mia@sjalskristallen.se

 

mia_nya1

Mia

Website_Design_NetObjects_Fusion
facebook2