Tonhealer, andligvägledare, medmänniska, grupptonhealer,kursledare, intuitivhealing Englahealing, Reinkarnations terapeut.

Jag bor i HÄRLIGA HÄRJEDALEN i en by som heter Lillhärdal. Tillsammans med min sambo. Här brände man den första ' HÄXAN ' i Sverige mot hennes nekande! Så jag är väl på rätt plats!!! Jag är en levnadsglad kvinna som älskar livet och mitt arbete som inspirerar mig! Även, då livet sätter krokben ibland för att jag ska stanna upp och andas! Jag har fyra underbara barn, och åtta barnbarn Det har livet givit mig. Tack........ Annars är jag född i Norge och upplevde mina första barnaår där. Jag har sett ' ÄNGLAENERGIER ' runt och bredvid människor så länge jag kan minnas. Jag hade en öppen familj för dessa energier. Och hade förmånen att ha en pappa som inte förminskade det jag upplevde. Utan han förklarade att detta sätt som de visade sig för mig, var för att de ville tala om för mig att de fanns där. Att det finns en vägledning som änglarna vill ge oss om vi är lyhörda. Jag har arbetat ca. 30 år inom den ' vanliga vården' med akut och intensiv vård. Där mötte jag många olika människoöden. Och lärde mig lyssna........ Men jag såg också att många männislor behövde läkas inifrån........ Jag har ända sen jag var tonåring förstått att om jag ber den universella helande kraften att hjälpa mig i olika situationer. Så får jag hjälp och helande och även vägvisning via anhöriga på andra sidan, som ju är lika verklig som den här världen vi lever i nu. De vill inget högre än att visa oss bra vägar för oss! Och mina guider och änglar ger mig många sanningar! Även sådana jag inte alltid vill se!!!

1990 gick jag fullt ut med att jag jobbade som healer via änglarna och min intuition. Även mediala sittningar, vilket jag också älskar att göra när någon ber om det. Jag är utbildad Reiki healer. Engla healingen ger underbara energier när änglarna kommer och jobbar tillsammans. Tonhealing är nog det jag arbetar mest med, då använder jag min röst och kanaliserar toner till olika obalanser på cellnivå. Kan även göras till en grupp.

Jag är utbildad Reinkarnations terapeut ( tidigare liv) Jobbar också med samtal för att ta bort bla. rädslor Använder mig också av Tarotkort om någon vill det. Har gått flera steg i drömtydning för Louise Minerva Frostegren. Jag har kurser i personlig, andlig och medial insikt ' ATT VARA DEN DU ÄR ÄMNAD ATT VARA' Ger kurser i intuitiv Tonhealing. Meditations lärare, för att hitta tystnad vilket jag vet att vi alla behöver. Framför allt är jag andlig och medial vägvisare och MEDMÄNNISKA.

OCH JAG ARBETAR GIVETVIS UNDER TYSTNADSPLIKT! Jag har förmånen att stå för SJÄLSKRISTALLENS MEDIALA TELEFONLINJE. DEN MEDMÄNSKLIGA LINJEN, tillsammans med mina duktiga mediala medarbetare. Så universum har gett mig en gåva att förvalta..... Och min önskan är att hjälpa Dig att se Dina möjligheter.. För att Du fullt ut ska våga vara den Du är ämnad att vara här på jorden. Livet vill ofta visa oss möjligheter...... Det gäller att fånga dem, så vi inte missar ÖGONBLICKET.

ATT LEVA SOM MAN LÄR ÄR OCKSÅ EN BRA UTMANING.........

Min förhoppning är att vi ses eller hörs kanske via telefonen eller på någon kurs.

Med LJUS OCH KÄRLEK från Mandira Tone Hjelm

tone@sjalskristallen.se

 

Tone_Sjalskristallen

Mandira Tone

sjalskristallen_webb_reklam
Website_Design_NetObjects_Fusion
facebook2